Digital Transformation

Digital Transformation och Arbetssätt

När samhället drabbades av Covid-19 så förändrades samhället rejält. Men för att titta på några positiva saker så tror jag att Corona har hjälpt till med den digitala transformationen som många företag skulle ha satt igång med för länge sen, både sin tjänsteutveckling och sina arbetssätt.

När alla jobbar hemma ställs det högre krav på de digitala verktygen, och många (inklusive mig själv) som trott att vissa saker bara går att göra när man träffas inser att det finns väldigt bra digitala verktyg till det mesta, i alla fall i den bransch jag arbetar inom.

På min privata blogg så skriver jag mer om möten, workshops och utforskande användarintervjuer när man är tvungen att arbeta hemifrån under Covid-19 epidemin.

http://www.hesselbom.se/teknik/digital-transformation-arbetssatt/

0 kommentarer på Digital Transformation och Arbetssätt


    Warning: Undefined variable $aria_req in /data/1/8/18383895-dc78-4219-ba0b-bb3cbfbd8cda/hyperdyne.se/public_html/wp-content/themes/hyperdyne/comments.php on line 37

    Warning: Undefined variable $aria_req in /data/1/8/18383895-dc78-4219-ba0b-bb3cbfbd8cda/hyperdyne.se/public_html/wp-content/themes/hyperdyne/comments.php on line 39

    Skriv en kommentar

    Din e-post adress kommer inte att publiceras.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.